Dispositiu d'ajuda en la
rehabilitació de maluc i/o genoll

 
     Recomanat per traumatòlegs
    Tècnica moderna i dinàmica
    Accelera el temps de recuperació

Artromot t'ajuda amb la rehabilitació

 

ARTROMOT®-K1 és un dispositiu per ajudar a la rehabilitació de maluc i/o genoll després d'una operació quirúrgica. És per això que, si estàs interessat en llogar el dispositiu Artromot a Sants-Montjuïc i a Les Cort-Sarrià, nosaltres t'oferim les millors condicions.

Recomanat per traumatòlegs

Combina les millors qualitats de les provades fèrules de mobilització de genoll Artromot amb la tècnica més moderna i dinàmica.

Aquest dispositiu ARTROMOT-K1 és actualment molt recomanat pels traumatòlegs per a la rehabilitació de maluc i/o genoll després d'una operació quirúrgica. La combinació de les millors qualitats de les provades fèrules de mobilització de genoll amb la tècnica més moderna i dinàmica, ajuda a reduir el temps de recuperació.

Artromot t'ajuda amb la rehabilitació

Generalment, cal un nombre superior de sessions els dispositius Artromot que el que ofereixen els serveis de rehabilitació. És per aquest motiu que t'oferim un servei de lloguer d'Artromot perquè puguis recuperar-te des de casa.

Fàcil i intuïtiu d'utilitzar

El model ARTROMOT-K1 destaca per la seva facilitat i el maneig intuïtiu de la unitat de programació manual, que es troba proveïda, a més, de pictogrames fàcils d'entendre. Un dispositiu que podràs utilitzar a casa teva per a una ràpida recuperació.

boton
 
boton
boton
boton
Si busques un servei de lloguer d'equips per a ortopèdia a Sants-Montjuïc, nosaltres som la teva millor opció
Top