Lloguer de grues per a trasllat de pacients
 
     Grues segures i funcionals
    Una eina fonamental
    Dos models a escollir

Grues de trasllat per a pacients discapacitats

 

Les grues de trasllat per a pacients són eines fonamentals per a les persones amb mobilitat reduïda. Per aquest motiu, oferim un servei de lloguer de grues per a discapacitats a Sants-Montjuïc i a Les Cort-Sarrià. Des d'Ortopèdia Moré comptem amb tot tipus de productes per a l'ajuda de persones amb immobilitat o mobilitat reduïda.

Grues de trasllat segures i funcionals

Aquestes grues han estat dissenyades per facilitar el trasllat de persones amb immobilitat i permeten utilitzar-les tant en un habitatge particular com en una residència o hospital. Són molt segures i funcionals, a més del seu maneig molt senzill, perquè el cuidador no tingui problemes a l'hora d'utilitzar-les. Des d'Ortopèdia Moré t'ajudem oferint grues amb les millors condicions de lloguer.

Els nostres models de grues

Hi ha dos models de grues per a pacients amb mobilitat reduïda que desitgen llogar-les:

  Grues de trasllat
  Grues de bipedestació
 
Grues de trasllat per a pacients discapacitats

Selecciona i lloga el model de grua que millor s'adapti a les teves necessitats. Des d'Ortopèdia Moré t'ajudarem i assessorarem en l'elecció. Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta i rebràs tota la informació que puguis necessitar sobre les característiques de les nostres grues. I no oblidis consultar sempre amb la teva ortopèdia.

boton
 
boton
boton
boton
boton
boton
Si busques un servei de lloguer d'equips per a ortopèdia a Sants-Montjuïc, nosaltres som la teva millor opció
Top