Lloguem aparells per a
sessions de magnetoteràpia

 
     Per a una millor rehabilitació
    Realitza les teves sessions des de casa
    Les millors condicions de lloguer

Magnetoteràpia una teràpia alternativa de fisioteràpia

 

La Magnetoteràpia és una teràpia alternativa a la medicina tradicional consistent en la utilització d'imants en el cos per millorar o curar lesions, ferides, inflamacions, etc. Des d'Ortopèdia Moré oferim aparells per a realitzar la tècnica fisioterapèutica de la magnetoteràpia a Sants-Montjuïc i a Les Cort-Sarrià.

Lloguem aparells per magnetoteràpia

Aquests són els aparells que es tenen normalment en clíniques i hospitals, tot i que actualment molts d'ells es poden comprar i, més freqüentment, llogar per a ús domèstic. S'apliquen local o generalment en el cos adaptant-se a la zona en concret per tractar la patologia pertinent.

Confia en els professionals d'Ortopèdia Moré, t'assessorem en tot moment en allò que necessitis per obtenir un millor rendiment al teu aparell i aconseguir una òptima rehabilitació.

Magnetoteràpia una teràpia alternativa de fisioteràpia

Completa la teva teràpia en el teu propi domicili

Generalment, les sessions de rehabilitació no són suficients per arribar a l'objectiu de curació. Per aquest motiu, oferim la possibilitat del lloguer, per poder continuar així amb els beneficis de la magnetoteràpia des de casa.

Si vols llogar aquest dispositiu en les millors condicions, nosaltres t'oferim el servei que necessites. Des de Sants-Montjuïc treballem per ajudar als nostres clients a aconseguir una rehabilitació ràpida i eficaç.

boton
 
boton
boton
boton
Si busques un servei de lloguer d'equips per a ortopèdia a Sants-Montjuïc, nosaltres som la teva millor opció
Top